Homepage  >  Isoamyl Cocoate

Isoamyl Cocoate

Další názvy:
Fatty acids, coco, 3-methylbutyl esters

Funkce:​

  • změkčovadlo-změkčuje jinou látku, která by se jinak jen těžko deformovala, roztírala nebo zpracovávala, a činí ji poddajnější a jako jako přísada, která působí jako mazivo na povrchu kůže, dodává pleti jemný a hladký vzhled
  • pleťový kondicionér-zlepšuje, nebo udržuje pokožku v dobrém stavu

Obecné informace:

  • je ve formě bezbarvé až nažloutlé kapaliny
  • je to ester isoamyl alcohol a kyseliny kokosové (Coconut Acid)-obě suroviny mohou být získány z obnovitelných zdrojů
  • má dobrou roztíratelnost a lehkou texturu
  • rychle se vstřebává do pokožky
  • zjemňuje a vyhlazuje pokožku
  • zanechává hedvábný pocit na kůži
  • bývá kůží dobře snášen
  • vzhledem k jeho nemastnému profilu (vytváří suchý, nelepkavý pocit na kůži) je jeho použití vhodné i pro mastnou pleť
  • dobrá náhražka těkavých silikonů (jako např. Cyclomethicone)

Použití:

  • hydratační přípravky
  • korektory
  • kondicionéry
  • přípravky na opalování
  • přípravky pro zralou pleť aj.

 



© 2014 VMD Drugstore, Cosmetics CZ