Homepage  >  Cosmetics  >  Skin  >  Creams, gels, serums  >  Skin creams  >  Face oil  >  Renovality Moring Oil 100ml 0787
We offer only products in stock

Renovality Moring Oil 100ml 0787

elixír života, ideální pro vysušenou a aknózní pleť

New
Renovality Moring Oil 100ml 0787
Our Price
13.27 EUR with VAT
Save money 1.56 EUR (11%)
Price in our store
14.83 EUR with VAT
In stock:   1-5 ks
This product can not be bought separately.
Quantityks
Ask the sellerWatchdog
Current bid is 13.27 EUR including VAT
  Let me know when the price is smaller than    EUR including VAT
  Let me know about each change in price
Your e-mail address  
Ask a question
Name:
Email:
Phone:
' '
Opište kód:
Question:
Share
Code:1904678
Producer:Pharmafit Czech s.r.o. Přerov
Brand:renovality 
renovality
Product description
Determination:Všechny typy
Product type:Přírodní produkt

Moringa je dar z nebes.

Rostlinný olej lisovaný za studena. Moringa oleifera, malý, opadavý strom, původem z Indie. Dosahuje výšky maximálně 15 metrů. Je považován za Elixír života. Je ideální pro vysušenou a aknózní pleť. Tento olej je opravdu dar z nebes. Moringový olej má v kosmetice vynikající výsledky. Jde o osvědčený prostředek proti vráskám na obličeji, na krku a okolo očí. Tento olej obnovuje vitalitu a pevnost pleti a nádherně vám rozzáří tvář. Používá se i na akné a různých pigmentacích na tváři.

Moringový olej je prostředek pro vitalitu vašich vlasů a vlasové pokožky. Vyzkoušejte ji na suché, lámavé vlasy bez vitality. Současně působí proti tvorbě lupů a proti svědění hlavy.

Použití: Vysušená pokožka, aknózní pleť,pigmentace pleti, ošetření suchých a lámavých vlasů, lupy.

Ingredients (INCI): Moringa Oleifera Seed Oil – Moringový olej za studena lisovaný.

Objem: 100 ml.

Dávkování a užívání: Používejte denně na pokožku nebo pleť. Ideálního výsledku dosáhnete při noční aplikaci po odlíčení pokožky. Kapátkem odeberte z lahvičky požadované množství oleje do dlaně ruky, prohřejte v dlani a poté aplikujte na pleť. Vetřete do kůže.

Vlasové tonikum: Olejem masírujte pokožku hlavy a pak vetřete do vlasů po celé délce, zabalte do ručníku a nechejte 10 minut působit, poté opláchněte. Takové ošetření pomůže vlasům suchým, lámavým a bez vitality. Současně působí proti tvorbě lupů a proti svědění hlavy.

Upozornění: Pouze k vnějšímu použití!

Skladování: Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.

Moringový olej je původem z Indie, kde roste na úpatí Himálaje. Ve starověkých spisech Hindů byl zaznamenán před 5000 lety. V průběhu staletí se strom moringa v tropických a subtropických oblastech země rozšířil a také změnil, dnes se pěstuje v mnoha zemích jako zelenina a známe zde 13 známých druhů. Nejznámější druh je Moringa oleifera, malý, opadavý strom s korkové kůry a visící, křehké větve až do asi 60 cm délky, jasně zelené malé, oválné listy až 2 cm dlouhé. Vyroste 30 cm za měsíc a za rok mohou dosáhnout výšky až 4 metrů, maximálně 15 metrů. Listy stromu moringy se dají jíst syrové a čerstvé do salátů nebo vařené jako zelenina. Také se používají do omáček a polévek, lahodný čaj se vyrábí z listů.

Čerstvé listy stromu Moringa obsahují:

Třikrát více železa než špenát
více bílkovin než vejce
7-krát více vitamínu C než pomeranč
4 krát více vitamínu A jak mrkev

Třikrát více draslíku než je v banánech
Čtyřikrát více vápníku než je v mléku

Výhonky mají chuť a ostrost z ředkviček, lze použít jako koření. Ze sušených listů se dá připravit výživný prášek, jídla, pečivo a nápoje mohou být přidány jako cenný potravinový doplněk.

Sušené listy obsahují:

25 krát tolik železa než špenát
4 x více bílkovin, jako je ve vejcích
0,75 krát více vitamínu C než pomeranče
10-krát více vitamínu A jak v mrkvi
15 krát tolik draslíku než je v banánech
17 krát tolik vápníku než mléko

Moringový olej pro krásu

Moringová semena mají vysoký obsah oleje – až 45% z nich je vysoce kvalitní olej. Vzhledem k vysokému obsahu kyseliny behenové je také známé jako Behen. Behen používá po tisíce let a je stále jako základní prostředek pro výrobu mýdla, parfémů, krémů. Vzhledem k jeho změkčujícím a výživným vlastnostem, moringový olej je báječný pro vlasy a péči o pleť.

Bledě žlutý až světle hnědý olej je vysoce ceněn v kosmetickém průmyslu, a je velmi vyhledávaný. Pravděpodobně i pro jeho schopnost eliminovat nežádoucí tělesný pach. Jedná se o nejstabilnější rostlinný olej, který se používá v přírodní kosmetice, a to zejména při léčbě suché kůže a jako stabilizátor pro kosmetiku. Je jako dar z nebes.

Tento olej je opravdu dar z nebes. Ne nadarmo moringu v Asii nazývají stromem života. Kosmetický průmysl opět objevuje již dávnými kulturami používaný moringový olej a to s vynikajícími výsledky. V asijských zemích se používá jako osvědčený prostředek proti vráskám na obličeji, na krku, ale také v očním okolí. Tento olej obnovuje vitalitu a pevnost pleti a nádherně vám rozzáří tvář. V indické kultuře se moringový olej již stovky let používá k léčení akné a různých pigmentací na tváři. Moringový olej je velmi populární prostředek pro ochranu zdraví a síly vlasů a vlasové pokožky. Olejem třeba několik minut masírovat pokožku hlavy a pak vetřít do vlasů po celé délce, zabalit do vyhřátého ručníku a čekat. Takové ošetření pomůže vlasům suchým, lámavým a bez vitality. Současně působí proti tvorbě lupů a proti svědění hlavy.

Účinky moringového oleje:

- je plný antioxidantů
- užívání tohoto oleje výrazně zvyšuje imunitu a obranyschopnost organismu
- poskytuje výživu pro oči a mozek, navyšuje energii člověka
- vyrovnává hladinu cukru krvi
- podporuje funkci jater a ledvin
- vysokým obsahem hořčíku spolu se zinkem a vitaminem E zabraňuje vstřebávání sodíku a tím upravuje vysoký krevní tlak, chrání srdce a působí preventivně proti mrtvici, přispívá i ke zlepšení elasticity cév
- je součástí domácí lékárničky – na štípnutí hmyzem, odřeniny, popáleniny
- vynikající na herpes, dokonce i na pásový opar
- má prokázané antibiotické a protiplísňové účinky – vynikající na kožní záněty a mykózy

Renovality Moringový olej lisovaný za studena vhodný na sjednocení tónu pleti, pigmentové skvrnky, jizvičky, fleky po akné, zábal na vlasy, vrásky 100 ml s pipetkou

Customer reviews
No Reviews found.
Discussion about product
Discussion: Renovality Moring Oil 100ml 0787

This item has not been discussed yet. If you want to be first, click on the button Add a contribution

Product description
Customer reviews
Discussion about product
Determination:Všechny typy
Product type:Přírodní produkt

Moringa je dar z nebes.

Rostlinný olej lisovaný za studena. Moringa oleifera, malý, opadavý strom, původem z Indie. Dosahuje výšky maximálně 15 metrů. Je považován za Elixír života. Je ideální pro vysušenou a aknózní pleť. Tento olej je opravdu dar z nebes. Moringový olej má v kosmetice vynikající výsledky. Jde o osvědčený prostředek proti vráskám na obličeji, na krku a okolo očí. Tento olej obnovuje vitalitu a pevnost pleti a nádherně vám rozzáří tvář. Používá se i na akné a různých pigmentacích na tváři.

Moringový olej je prostředek pro vitalitu vašich vlasů a vlasové pokožky. Vyzkoušejte ji na suché, lámavé vlasy bez vitality. Současně působí proti tvorbě lupů a proti svědění hlavy.

Použití: Vysušená pokožka, aknózní pleť,pigmentace pleti, ošetření suchých a lámavých vlasů, lupy.

Ingredients (INCI): Moringa Oleifera Seed Oil – Moringový olej za studena lisovaný.

Objem: 100 ml.

Dávkování a užívání: Používejte denně na pokožku nebo pleť. Ideálního výsledku dosáhnete při noční aplikaci po odlíčení pokožky. Kapátkem odeberte z lahvičky požadované množství oleje do dlaně ruky, prohřejte v dlani a poté aplikujte na pleť. Vetřete do kůže.

Vlasové tonikum: Olejem masírujte pokožku hlavy a pak vetřete do vlasů po celé délce, zabalte do ručníku a nechejte 10 minut působit, poté opláchněte. Takové ošetření pomůže vlasům suchým, lámavým a bez vitality. Současně působí proti tvorbě lupů a proti svědění hlavy.

Upozornění: Pouze k vnějšímu použití!

Skladování: Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.

Moringový olej je původem z Indie, kde roste na úpatí Himálaje. Ve starověkých spisech Hindů byl zaznamenán před 5000 lety. V průběhu staletí se strom moringa v tropických a subtropických oblastech země rozšířil a také změnil, dnes se pěstuje v mnoha zemích jako zelenina a známe zde 13 známých druhů. Nejznámější druh je Moringa oleifera, malý, opadavý strom s korkové kůry a visící, křehké větve až do asi 60 cm délky, jasně zelené malé, oválné listy až 2 cm dlouhé. Vyroste 30 cm za měsíc a za rok mohou dosáhnout výšky až 4 metrů, maximálně 15 metrů. Listy stromu moringy se dají jíst syrové a čerstvé do salátů nebo vařené jako zelenina. Také se používají do omáček a polévek, lahodný čaj se vyrábí z listů.

Čerstvé listy stromu Moringa obsahují:

Třikrát více železa než špenát
více bílkovin než vejce
7-krát více vitamínu C než pomeranč
4 krát více vitamínu A jak mrkev

Třikrát více draslíku než je v banánech
Čtyřikrát více vápníku než je v mléku

Výhonky mají chuť a ostrost z ředkviček, lze použít jako koření. Ze sušených listů se dá připravit výživný prášek, jídla, pečivo a nápoje mohou být přidány jako cenný potravinový doplněk.

Sušené listy obsahují:

25 krát tolik železa než špenát
4 x více bílkovin, jako je ve vejcích
0,75 krát více vitamínu C než pomeranče
10-krát více vitamínu A jak v mrkvi
15 krát tolik draslíku než je v banánech
17 krát tolik vápníku než mléko

Moringový olej pro krásu

Moringová semena mají vysoký obsah oleje – až 45% z nich je vysoce kvalitní olej. Vzhledem k vysokému obsahu kyseliny behenové je také známé jako Behen. Behen používá po tisíce let a je stále jako základní prostředek pro výrobu mýdla, parfémů, krémů. Vzhledem k jeho změkčujícím a výživným vlastnostem, moringový olej je báječný pro vlasy a péči o pleť.

Bledě žlutý až světle hnědý olej je vysoce ceněn v kosmetickém průmyslu, a je velmi vyhledávaný. Pravděpodobně i pro jeho schopnost eliminovat nežádoucí tělesný pach. Jedná se o nejstabilnější rostlinný olej, který se používá v přírodní kosmetice, a to zejména při léčbě suché kůže a jako stabilizátor pro kosmetiku. Je jako dar z nebes.

Tento olej je opravdu dar z nebes. Ne nadarmo moringu v Asii nazývají stromem života. Kosmetický průmysl opět objevuje již dávnými kulturami používaný moringový olej a to s vynikajícími výsledky. V asijských zemích se používá jako osvědčený prostředek proti vráskám na obličeji, na krku, ale také v očním okolí. Tento olej obnovuje vitalitu a pevnost pleti a nádherně vám rozzáří tvář. V indické kultuře se moringový olej již stovky let používá k léčení akné a různých pigmentací na tváři. Moringový olej je velmi populární prostředek pro ochranu zdraví a síly vlasů a vlasové pokožky. Olejem třeba několik minut masírovat pokožku hlavy a pak vetřít do vlasů po celé délce, zabalit do vyhřátého ručníku a čekat. Takové ošetření pomůže vlasům suchým, lámavým a bez vitality. Současně působí proti tvorbě lupů a proti svědění hlavy.

Účinky moringového oleje:

- je plný antioxidantů
- užívání tohoto oleje výrazně zvyšuje imunitu a obranyschopnost organismu
- poskytuje výživu pro oči a mozek, navyšuje energii člověka
- vyrovnává hladinu cukru krvi
- podporuje funkci jater a ledvin
- vysokým obsahem hořčíku spolu se zinkem a vitaminem E zabraňuje vstřebávání sodíku a tím upravuje vysoký krevní tlak, chrání srdce a působí preventivně proti mrtvici, přispívá i ke zlepšení elasticity cév
- je součástí domácí lékárničky – na štípnutí hmyzem, odřeniny, popáleniny
- vynikající na herpes, dokonce i na pásový opar
- má prokázané antibiotické a protiplísňové účinky – vynikající na kožní záněty a mykózy

Renovality Moringový olej lisovaný za studena vhodný na sjednocení tónu pleti, pigmentové skvrnky, jizvičky, fleky po akné, zábal na vlasy, vrásky 100 ml s pipetkou

No Reviews found.
Discussion: Renovality Moring Oil 100ml 0787

This item has not been discussed yet. If you want to be first, click on the button Add a contribution



© 2014 VMD Drugstore, Cosmetics CZ